top of page
Search
  • Writer's pictureYellow Coconut

Tiedote: Tekstiilisuunnittelija Jenni Laurilan näyttely Hella Galleriassa helmikuussa

Jenni Laurila TIEDOTE

040 5653682

Vapaa julkaistavaksi: HetiOtsikko: Tekstiilisuunnittelija Jenni Laurilan näyttely Hella Galleriassa helmikuussa


Tekstiilisuunnittelija Jenni Laurila esittelee töitään Kauhajoen kotiseututalon yläkerrassa sijaitsevassa Hella Galleriassa. Kotiseututalon alakerrassa toimii kahvila Valkoinen Puu. Näyttely on avoinna 2.2.-28.2.2020. Näyttelyn avajaiset pidetään sunnuntaina 2.2.2020 klo 13. Hella Galleria on avoinna kahvila Valkoisen Puun aukioloaikojen mukaan ma-pe 10-21, la 10-18, su 12-17.


Näyttelyssä on esillä töitä vuosilta 2010-2020. -Olen viimeksi järjestänyt yksityisnäyttelyn kymmenen vuotta sitten Kurikan kaupungintalon näyttelytilassa. Olin silloin 18-vuotias lukiolainen ja on nyt mielenkiintoista esitellä, mitä kymmenessä vuodessa on tapahtunut. Esillä on niin taidetta kuin suunnittelemiani tekstiilituotteita.


-Näyttelytila on myös sympaattinen ja tarjoaa mukavan ympäristön irrottautua arjesta.

Jenni Laurila (s. 1992) on kurikkalainen tekstiilisuunnitteluun erikoistunut muotoilija. Hän on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta 2015. Laurila on mukana tekstiilisuunnittelijakollektiivi Studio Hillassa. Laurila on suunnitellut kuoseja mm. seuraaville: Eurokangas, Jokipiin Pellava, Lune d’eau (Japani). Hän on toiminut Storyteller-neulemerkin yrittäjänä keväästä 2017.Kuva: Natali Popova

Commenti


bottom of page